Ånund's Kjøkken

Pizza Deig ala WT

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Bland vann, mel, olje og brunt sukker i en bolle. Mix på hastighet 3 i ½ minutt. La deigen hvile i 20 minutter.
  2. Tilsett gjær, mix 1 minutt sakte. Tilsett salt og mix i 1 minutt. Øk hastigheten og mix i ytterligere 1 minutt.
  3. Gjennomfør vinduspanel-testen for å sjekke deigens elastisitet.
  4. La deigen heve i 30 minutter, deretter gjennomfør en "Stretch & Fold". Gjenta etter ytterligere 30 minutter.
  5. Dekk til deigen og sett den i kjøleskapet over natten.
  6. Ta deigen ut av kjøleskapet 4 timer før bruk. La den hvile i 30 minutter.
  7. Del deigen i 6 baller og la dem heve til omtrent dobbel størrelse.

Spicy Papa

Tomatsaus (CRS)

Syltet Chili

Fremgangsmåte (Tomatsaus og Syltet Chili)

Tomatsaus

  1. Varm opp olivenolje i en panne. Tilsett ansjosfileter og hvitløk, og stek til ansjosen er oppløst.
  2. Tilsett tomater og chiliflak. La det småkoke til sausen har tyknet. Smak til med salt.

Syltet Chili

  1. Bland eddik, salt og sukker i en liten kjele og varm opp til sukker og salt er oppløst.
  2. Tilsett chili og la dem trekke i blandingen til de er gjennomsyret.

← Tilbake til oppskrifter