Ånund's Kjøkken

Borgen Fried Chicken - BFC

Keen på noe fritert? Keen på kylling? Da har du kommet til rett sted.

Ingredienser

Marinade:

Panering:

Spicy Mayo:

Andre Ingredienser:

Fremgangsmåte

  1. Del kyllingfiletene i tynne skiver eller bank dem flate med en kjevle.
  2. Bland marinadeingrediensene og legg kyllingen i marinaden. Sett i kjøleskap i noen timer eller over natten.
  3. Bland ingrediensene til paneringen i en bolle.
  4. Varm opp 1 liter raps- eller solsikkeolje i en kjele til fritering. Ha et lokk tilgjengelig for sikkerhet.
  5. Ta kyllingen ut av marinaden, la den dryppe av. Dekk kyllingen godt med paneringen. For ekstra sprøhet kan du dyppe kyllingen tilbake i marinaden og panere en gang til.
  6. Friter kyllingen i 8-10 minutter til den er gyllen og gjennomstekt.
  7. Smør spicy mayo på briochebrødet, legg på sylteagurk og den friterte kyllingen.
  8. Server med fries og drikkeanbefalingene.

Bør serveres med fries! Anbefaler frosne søtpotetfries.

← Tilbake til oppskrifter