Ånund's Kjøkken

Korean Chicken Bao

Suuuper digg koreansk fritert kylling og baobuns, sausen er helt magisk.

Ingredienser

Bao Buns

Marinade

Koreansk Saus

Coating

Til Servering

Fremgangsmåte

Bao Buns

  1. Bland mel, sukker, salt og gjær i en bolle.
  2. Varm melk, vann og smør sammen til smøret er smeltet. Hell blandingen i melblandingen og elt i 10 minutter med en eltekrok.
  3. Dekk til deigen og la den heve i 2 timer.

Marinade

  1. Bland kefir, salt, pepper og hvitløksalt. Tilsett kyllingen og la den marinere i minst 1 time.

Bao Buns (Fortsettelse)

  1. Kjevle ut deigen og form til baller, eller stikk ut former. Pensle med olivenolje, brett sammen og la dem heve i 1 time.

Coating og Steking

  1. Bland alle ingrediensene til "coatingen". Vend kyllingen i blandingen.
  2. Friter kyllingen i 1 liter rapsolje til den er sprø og gyllen.
  3. Damp bao buns i en bambuskurv i 10 minutter.

Koreansk Saus

  1. Bland alle ingrediensene til sausen i en panne og varm opp. La det småkoke til sausen tykner litt.
  2. Ha sausen over den stekte kyllingen.

Servering

  1. Fyll bao buns med kylling, agurk, rødløk og dryss over sesamfrø.
  2. Server med Pet Nat eller øl.

← Tilbake til oppskrifter